Thursday, March 16, 2006

Burning Armor emang ciamik ... edian tenan

dino iki ngisi blog nganggo boso jowo ...
mau masak ayam bumbu kecap asin ... enak banget ... daginge dhadha rak ono balunge .. gedhe banget daginge ... enak lan renyah ... puas rasane

terus tetep nggawe kerjaane Burning Armor code E .. sambil main game e Burning Armor sing ndek PDA .. emang ciamik tenan .. dolanan pertama ne MAX .. sampe terharu aku ... wis suwi rak main .. main meneh sampe rak percoyo nek sing nggawe aku dhewe ... teko segi desain ... gameplay .. aturan maine ... wes kabehe ciamik lah ...lan uangel buanget ndes ... aku sing newtype iki wae sampe ngos2an .. main sampe rak iso napas .. tahan napas soale sangking tegange ... cuma sampe level 7 .. bar ngono kok memory ne error .. ampun wes .. padahal meh tak tamatno meneh ... kurang sak level padahal ...

1 Comments:

At Fri Dec 15, 02:38:00 AM 2006, Anonymous Anonymous wrote :

Hello
[url=http://jewlery-box.cfoi4.info]jewlery box[/url]
[url=http://yuhoo.flekwe.info]yuhoo[/url]
Bye

 

Post a Comment

<< Home