Thursday, March 16, 2006

Jowo Kabeh....

Iso gila aku coy. lha wong ora ngarti jowo disuruh nulis jowo di blog. emang edan ni sing punya ide. jadi ora iso mikir aku. mo nulis apa coba. dia sih enak wong jowo, lha aku wong medan iso ne hokkian thok. paling sesok lah aku bales dendam ne. sekarang menderita dulu sitik hoahahaha..

Burning Armor Code E makin ciamik nih. ledakan wes dikelarin. bonus² ya wes berkeliaran dimana². tinggal masalah asap wae sing bikin pusing. kalo pake nya asap kecil² sih wes no problem, tapi sing Art Director minta ne macem² mo asap sing panjang² meliuk² bak ular sanca, yo hasil ne gambar rusak parah. missile ne dimana, asap ne dimana. musti nanya Ricky lagi dah.

Hm.. dengan boso jowo sing minim n secukupnya, iso juga aku nulis segini. yo wes. turu sek. sesok lanjut lagi. ttfn buat sampeyan² sing baca ini hohoho..

1 Comments:

At Wed Apr 19, 04:11:00 PM 2006, Blogger blackpurple wrote :

salam wong jowo....hehehe

 

Post a Comment

<< Home