Friday, March 17, 2006

Boso Jowo V.1.0

kmaren aku iki tidure uenak tenan... 'ces pleng... bangun² langsung adus, dingine brrrrr.....

aku heran, sing jaman sekarang iki kian edan ajah, wong pada edan kabeh... nulis blog pake boso jowo, sementara aku iki ora iso....

poko'e tunggu kabare dari MAX soal game PC ne yg kian ciamikkk....

ojo lali kunjungi forum yah.....

3 Comments:

At Sat Mar 18, 11:25:00 PM 2006, Blogger .:NiaSleborCrew:. wrote :

wah..ternyata Alex iki yo iso ngomong Jowo yo..masio sak itik. Apik tenan kok pancene blog iki, kabeh bahsa digunakno gae ngisi blog-e..

 
At Mon Mar 20, 12:50:00 PM 2006, Blogger Cin wrote :

bah ... sopo maneh iki iso ngomong jowo pisan .. muahuauahuahuahua ...

 
At Mon Jul 31, 03:58:00 PM 2006, Blogger blackpurple wrote :

Salam. Mampir diluk... iso ngomong jowo sitik-sitik waey... ha ha..

 

Post a Comment

<< Home